Книга

«Як начинити гадюку салом»: Уривок з книжки Олександри Фідкевич як побудувати бізнес на творчості

Сейчас читают: 789
womo.ua

«Як начинити гадюку салом» – покрокова інструкція, як  побудувати бізнес на творчості від директорки проєкту «Євген Клопотенко» Олександри Фідкевич.

На прикладі свого успішного бізнесу авторка пояснює: як розробити правильну бізнес-модель, як досліджувати свої цільові аудиторії і як з ними працювати, як визначити свою місію та цінності, які методи використовувати, щоб досягти бажаних результатів, а ще про роль соцмереж у побудові бізнесу і як до них підходити, про роботу зі спонсорами, про стратегічне планування і бюджет, про формування команди мрії і розвиток здорових відносин з колегами, про роль піару та як створити вдалу комунікаційну стратегію, як реагувати на хейт та як працювати з фанами, як поводитися у кризових ситуаціях, зрештою, як смакувати результатами.

Публікуємо уривок Олександра Фідкевич Олександра Фідкевич –  пiдприємиця, керiвна партнерка проєктiв Євгена Клопотенка, експертка з організацiï бізнес-процесів.

Понад 7 років керує операційною та стратегічною діяльністю проєкту «Євген Клопотенко». Відповідає за створення ефективної комерційної інфраструктури проєкту.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA