Yakaboo Publishing Нео

Книжки, видані під час війни: ТОП-3 художніх тексти від Yakaboo Publishing

Сейчас читают: 579
womo.ua

Під час вийни серія Yakaboo Publishing продовжує випускати серію «Yaka ШКОЛА». У жовтні видавництво поповнило серію вибраними творами Василя Стефаника, українського письменника, майстра експресіоністичної новели, громадського діяча і політика та письменника, перекладача, етнографа та видавця, а також автор першої фонетичної абетки української мови Пантелеймона Куліша, а також випустило оповідання написане під час війни та про війну.    Життя посеред життя (Ольга Карі) Ольга Карі українська письменниця й журналістка, авторка книг «Рибка дядечка Завена», Темпора, (довгий список ЛітАкцент, короткий список ВВС–2020), «Компот із патисонів», Комора («2020), пид час війни написала книжку «Життя посеред життя».

Оповідь про воєнні будні й комендантські дні в Києві, про маленькі й великі буденні виклики, про страхи і тривоги, про друзів, сусідів і «своїх людей», про незчисленні «Як ти?» і нестерпні «Абонент перебуває поза зоною досяжності».

Про людські стосунки, про нові, ще до пуття незрозумілі емоції, про повне переосмислення всього, що було «до», про побут, який змінився з огляду на повномасштабну війну, що назавжди поставила дуже болючу крапку на всьому попередньому житті.

Книга про те, як відшукати світло в найтемнішу пору й не втратити віру в те, що обов’язково настане «після». Читайте також: Книжки, видані під час війни: ТОП-3 художніх тексти від видавництва Vivat Вибрані твори (Василь Стефаник) Самобутні соціально-психологічні новели Василя Стефаника відображають атмосферу життя простого люду Західної України на порубіжжі ХІХ–ХХ століть і вражають силою художньої правди.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA