кинофестиваль

КМКФ "Молодість" представили амбасадорів 50-го ювілейного кінофестивалю

Сейчас читают: 428
hochu.ua

Київський міжнародний кінофестиваль "Молодість" назвав імена амбасадорів і представив їх відеозвернення, в яких зірки розповідають про свою молодість.

Деталі — у нашому матеріалі., режисер, кліпмейкер і продюсер, — підтримує секцію короткого метру у Міжнародному конкурсі;, засновник і CEO креативної інвестиційної компанії Fedoriv Group, — підтримує конкурсну програму документальних фільмів;, українська співачка-реперка, — підтримує програму FORMA;, дизайнерка та засновниця Guzema Fine Jewelry, — підтримує секцію студентських фільмів Міжнародного конкурсу;, кінорежисер та сценарист, — підтримує програму "Фестиваль фестивалів";, стилістка, креативна директорка Nadiia, — підтримує Національний конкурс короткого метру;, художниця, дизайнерка, — підтримує секцію повного метру Міжнародного конкурсу;, засновник та креативний директор бренду Frolov, — підтримує програму Sunny Bunny;, модель та ведуча, — підтримує програму "Скандинавська панорама".Серед амбасадорів будуть також і ведучі

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA