Ключ до довголіття: вчені запатентували технологію, що зупинить старіння

Сейчас читают: 563
womo.ua

Генетик, молекулярний біолог і новаторський дослідник, професор Мирослав Радман здійснив революцію в галузі науки про старіння.

Будучи засновником MedILS (Середземноморського інституту наук про життя), він очолював розробки в області відновлення ДНК і здоров’я людини, включаючи плідну роботу з пов’язаними із віком патологіями, таких як хвороба Альцгеймера, Паркінсона та Шарко.  Захист протеома є ключовим як для відновлення клітин, так і для запобігання старінню шкіри. Довголіття клітини залежить не від цілісності ДНК клітини, а від стійкості її протеома, вважає всесвітньо відомий біолог, чиї дослідження були відзначені в понад 200 публікаціях у наукових журналах по всьому світу. Конвергенція розуму та пристрасті до здоров’я шкіри Як засновник і генеральний директор NAOS (Bioderma – Institut Esthederm – Etat Pur), фармацевт і біолог Жан-Ноель Торель вже більше п’ятнадцяти років поділяє бачення професора Радмана щодо здоров’я шкіри та старіння.

Відданий ідеї, що шкіра є живим інтерфейсом між внутрішнім і зовнішнім світами, він вважає, що її здоров’я є результатом тонкого біологічного балансу між зовнішнім і внутрішнім клітинним середовищем.

Його переконання спонукали NAOS до безпрецедентних досягнень в екобіології та біомімікрії, відтворюючи стратегії, знайдені в природі, для кращого збереження екосистеми та стійкості шкіри. Поєднуючи 40 років досліджень і розробок із новаторськими відкриттями професора Радмана, співпраця NAOS Aging Science з MedILS призвела до виняткового наукового партнерства, яке тепер завершилося незвичайними новими способами боротьби та уповільнення ознак старіння шкіри, одночасно розробляючи одну з найінноваційніших біотехнологій з точки зору довголіття клітини. Революційне відкриття NAOS Натхненні

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA