люди Нео

Кішка Шафа, що вижила в Бородянці, знайшла новий дім

Сейчас читают: 760
vogue.ua

За долею кішки, яку врятували зі зруйнованого будинку в Бородянці, стежила майже вся країна. Тиждень дому волонтери з організації "Зоопатруль" написали у фейсбуку: шукаємо спецтехніку, щоб врятувати кота з 7 поверху майже зруйнованого будинку.

Як виявилося, ракета влучила в цю багатоповерхівку в Бородянці ще в березні, і майже два місяці тварина провела в будинку, де не було ані людей, ані води чи їжі – і просто дивом вижила.

Тварину, що сиділа буквально на краю розбомбленої квартири, помітила волонтерка й попросила допомоги в "Зоопатруля". Операція з порятунку тварини тривала кілька годин і не була б можливою без допомоги ДСНС Бородянки й Ірпеня та одного із засновників "Зоопатруля", музичного промоутера Євгена Кібеця.

В результаті "Зоопатруль" повідомив: "Котика щойно зняли з 7-го поверху розбомбленого будинку! Він живий! Веземо в клініку. Маленькому потрібна медична допомога.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA