знаменитости Нео нова колекція

Ода французькому шику: нова колекція KATERINA KVIT Resort 2023

Сейчас читают: 452
vogue.ua

Liberté, Égalité, Fraternité – знаменитий французький девіз, а також ідея свободи, яка завжди була у центрі уваги європейської думки, надихнула дизайнера Катерину Квіт на створення яскравої літньої «антидепресивної» колекції.

Новий сезон бренд KATERINA KVIT зустрічає з вірою у добре майбутнє. Яскраві фарби, квітковий орнамент, багатошарові образи, ефектні трендові деталі – вся лінійка виглядає справжнім викликом базовому та нудному гардеробу.

Це є антиподом обережної класики. Місце для зйомок лукбуку було обрано не випадково: знаменитий центр Palais de Tokyo в XVI окрузі Парижа – анклав сучасного мистецтва та сміливих ідей на березі Сени.

Модель позує на тлі барельєфів Альфреда Огюста Жанніо "Легенда землі" та "Легенда моря". Для Resort 2023 навмисно були обрані яскраві відтінки, що привертають увагу, змушують усміхнутися, стати на шлях позитивного мислення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA