Сша Афиша кинофестиваль мастер-класс Сша

"KINNOVATION": у Дніпрі завершився перший у Європі фестиваль інноваційного кіно

Сейчас читают: 738
hochu.ua

8, 9, 10 жовтня в кінотеатрі "Планета Кіно" в Дніпрі пройшов міжнародний фестиваль інноваційного кіно "KINNOVATION". У програмі 3-денного кіноівенту були покази, майстер-класи від спеціалістів з України та США, пітчинг кіностартапів, цікаві зустрічі та дискусії.В рамках KINNONATION-2021 глядачі відвідали майстер-класи від представників кіноіндустрії та медійних компаній.

На майстер-класі "Як стати продавцями історії" режисер Любомир Левицький розповів, як поєднати творчість з прибутком, поділився успішними кейсами та де шукати стартові точки проєкту.Майстер-клас Сергія Машевського "Як VFX технології стали невід'ємною частиною Голлівуду".

Де Сергій поділився особистим досвідом роботи та планами створення в Україні конкурентоздатної VFX галузі.На майстер-класі "Імерсивні медіа" Альони Стулій розповіла про досвід роботи із VR та AR, закордонні кейси та проєкти компанії Sensorama.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA