фестиваль музыкант

В Києві відбудеться Star Holiday Fest

Сейчас читают: 451
liza.ua

Наймаштабніша подія, яка об’єднає зірок та юних талантів зі всієї УкраїниПопулярна радіостанція NRJ за підтримки відомих продюсерів та артистів запровадила унікальний проект «Star Holiday Fest», серед юних талантів зі всієї України.

Переможці трьох попередніх сезонів вже отримали свої унікальні подарунки: авторські пісні, ротації на радіо, та запрошення виступити разом з зірками на вечірці NRJ LIVE PARTY!Четвертий сезон Star Holiday Fest вже близько, на цей раз, команда вирішила розширити творчі кордони, та провести проект в два дні за різними напрямками.

Організаційним партнером виступає: Творче об’єднання PARADIZ.2 червня в порт-відпочинку NAVY відбудеться грандіозний МОДЕЛЬНИЙ конкурс, переможці, якого стануть володарями найкрутіших подарунків: подорож до Єгипту на двох від Tours&Tickets IRPEN,  зйомки та інтерв’ю для популярних глянців, журналів та порталів, запрошення на покази тижня моди, зйомок для відомих брендів одягу.В журі: Жан Грицфельдт, Володимир Остапчук, DJ NANA, Маша

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA