конкурс

Всеукраїнський вокальний фестиваль Star Holiday Fest відбудеться вже втретє

Сейчас читают: 187
liza.ua

Популярна радіостанція NRJ за підтримки відомих продюсерів та артистів запровадила унікальний вокальний проект «Star Holiday Fest», серед співаків 6-18 років.

Переможці двох попередніх сезонів вже отримали свої унікальні подарунки: авторські пісні, ротації на радіо, та запрошення виступити разом з зірками на вечірці NRJ LIVE PARTY!Кожен сезон фестиваль Star Holiday Fest відомий популярними журі, серед них вже підтримали:Цієї весни Star Holiday Fest запрошує талановитих співаків країни проявити себе на третьому сезоні, який відбудеться 4 березня, на сцені QUEEN KYIV.

У кожного буде можливість отримати неймовірні подарунки: авторську пісню, її запис під ключ від самого Вадима Лисиці на його студії звукозапису та ротацію трека на радіо NRJ.

Також всі учасники отримають безліч крутих подарунків від Партнерів конкурсу.Серед жюрі, оцінювати юних вокалістів на цей раз будуть:Подати заявку та детальна інфо за телефоном: +38093 364 86 20https://www.instagram.com/starholiday_festЧекаємо саме на

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA