кинофестиваль діти Родина жінки кіно

Вийшов трейлер української драми «Як там Катя?»

Сейчас читают: 937
womo.ua

Перша кінематографична робота української режисерки розповідає про одиноку мати Анну, яка працює лікаркою швидкої допомоги. Вона сильна жінка та єдина опора для своєї родини — сестри, матері та доньки Каті.

Понад усе вона хоче для своєї дитини життя кращого, ніж у неї самої. Але сталася трагедія, яка може все зруйнувати та залишити героїню наодинці з байдужою системою та безмежною втратою.

Крістіна Тинькевич Світова прем’єра фільму відбулась у конкурсній програмі 75-го Міжнародного кінофестиваля у Локарно. Там картина отримала спеціальний приз журі Ciné+.

Також  премію «Найкраща акторка» отримала виконавицяголовної ролі Анастасія Карпенко. Читайте також: Документальний фільм «20 днів у Маріуполі» побив рекорд прокату в Україні: подробиці Крім того, фільм отримав Приз кінокритиків кінофестивалю на CinEast Festival у Люксембурзі, головний приз фестивалю Around The World in 14 Films в Берліні та нагороду «Скіфський олень» на Міжнародному кінофестивалі «Молодість».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA