місто Маріуполь трейлер кіно вибір редакції місто Маріуполь

Вийшов трейлер української біографічної стрічки «Інший Франко»

Сейчас читают: 242
womo.ua

Біографічна драма «Інший Франко» присвячена Петру Франку, молодшому сину великого Каменяра. У головній ролі глядачі побачать популярного актора театру та кіно, зірку драми «Кіборги» та мінісеріалу «Перші дні» В’ячеслава Довженка.

Петро Франко був помітною особистістю в історії України. Талановитий викладач, письменник і видавець, він був відомий ще й як видатний хімік і науковий винахідник, фундатор української військової авіації та співзасновник скаутскої організації «Пласт» і автор її назви.

Петро Франко був репресований радянською владою, приречений на виїзд до Сибіру і загинув в дорозі за загадкових обставин. Читайте також: Заняття в укриттях і перші кроки в кіно під час війни: як у 2023-му працювала провідна українська кіношкола Фото: @Adastra Cinema Автори фільму відтворили картину життя родини Франків.

За сюжетом у червні 1941 року до їх маєтку у Львові завітав несподіваний гість, старий друг Петра Франка — Андрій Грищук. Вони пройшли пліч-о-пліч крізь найбуремніші роки і події.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA