Женское здоровье сердце

Кардіолог розвінчує міфи про серце

Сейчас читают: 507
hochu.ua

Упродовж багатьох десятиліть серцево-судинні захворювання залишаються головною причиною смертності в усьому світі. В Україні щороку діагностується понад 40 тисяч інфарктів та майже 100 тисяч інсультів, кожного року від захворювань серцево-судинної системи помирає понад 400 тисяч осіб.

Незважаючи на таку широку розповсюдженість, більшість із нас впевнені, що проблеми із серцем загрожують людям з надлишковою вагою, особам похилого віку або тим, хто палить та зловживає нездоровою їжею — умовно кажучи, будь-кому, але не нам.Істина, на жаль, така — захворювання серця можуть трапитися у людей будь-якого віку, статі, статку та способу життя.

А хибні думки лиш погіршують цю сумну статистику. Відокремити факти від домислів і розібратися з найпоширенішими міфами щодо здоров’я серця нам допоможе головний кардіолог ММ "Добробут", к.м.н., Валентина Вікторівна Шаповалова.Звісно, такі гострі стани як інфаркт міокарда мають досить очевидні прояви.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA