знаки зодиака гороскоп на сегодня Луна

Гороскоп на тиждень з 30 серпня по 5 вересня: раз ми ненавидимо що-небудь, значить, приймаємо це близько до серця

Сейчас читают: 464
hochu.ua

Гороскоп на тиждень з 30 серпня по 5 вересня на сайті HOCHU.ua каже, що на небі — спадний Місяць. Втілювати мрії в реальність, так само як і будувати плани, в цей період небажано.

А ось підводити підсумки можна і потрібно! Краще навіть робити це в письмовому вигляді. Не забудьте чимось побалувати себе за старанність!Місяць для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 30 серпня по 5 вересня говорить, що в цей час ви зустрінете людину, яка може стати вашою долею.

Водіям рекомендується бути уважнішими в ці дні.Також підписуйтесь на наш щоденний Telegram-канал гороскопів.Астропрогноз для Овнів на тиждень з 30 серпня по 5 вересня говорить, що останнім часом ви непогано попрацювали, тому пора і відпочити.

Відправляйтеся на природу, на дачу — туди, де свіже повітря. Відмінний час для розширення кругозору, відвідування концертів, культурно-мистецьких заходів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA