премьера клип MamaRika

MamaRika та VovaZiLvova випустили спільний трек "Серце стукає стукає стукає" (ВІДЕО)

Сейчас читают: 382
hochu.ua

Двоє українських артистів — R’n’B-співачка MamaRika та репер VovaZiLvova — випустили неочікувану спільну пісню "Серце стукає стукає стукає" та презентували чуттєвий кліп на неї.Нова робота "Серце стукає стукає стукає" вийшла неймовірно емоційною.

За словами музикантів, їм хотілося створити таку пісню, яка буде надихати людей не застрягати у старих, обмежуючих відчуттях і емоціях, а відкриватись для нового досвіду і нових викликів.Ми з Вовою знайомі ще зі студентських часів, тож коли він запропонував залетіти на фіт, я підозрювала що має бути круто.

Коли ж я, безпосередньо, почула саму пісню, — відразу погодилась, бо це мій вайб і вона мене зачепила за живе. Мабуть, головною причиною нашої співпрці є музика та чесний месседж, який, я впевнена, дійде до кожного серця.— розповідає MamaRika.Просто давно не було пісень про любов, таких щоб взяло і не відпускало.

Щоб згоріти у попіл і переродитись новим феніксом. Або феніксинею. Фемінітиви — це важливо. Дякую MamaRika.— коментує VovaZiLvova.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA