вакцинация прививки прививка

Чому щеплення – це обов’язково: приємні міфи і сувора правда

Сейчас читают: 378
liza.ua

Навіщо потрібно робити щеплення дітям і чому про антивакцинаторський рух більше не говорять, як про смішних міських божевільних?

Про все це ми розповімо в нашій новій статті.За статистикою ВООЗ у світі щодня помирає від кору 400 дітей. Для порівняння наведемо приклад: ці діти могли б зайняти парти в 16 класах одночасно.

Цифра лякаюча і промовиста, адже вклад у дитячу смертність від хвороб, яких можна було б уникнути, вносить так званий рух антивакцинаторів.Науковий прогрес летить вперед, Ілон Маск запускає «багаторазові» ракети в космос, люди всерйоз задумалися про небезпеку штучного інтелекту.

І водночас в Україні щеплення від дифтерії, правця та кашлюку, не здійснено у кожного п’ятого. Продовжуємо занурюватися в Середньовіччя: тільки кожен третій українець зробив всі необхідні щеплення від кору, а от інші можуть підхопити його так само швидко, як сходити за покупками в супермаркет.Як тобі таке, Ілон Маск?Суспільство влаштоване так, що як тільки з’являється щось нове, відразу ж

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA