України Володимир Зеленський місто Запоріжжя обстріли війна Росії проти України війна в Україні України Володимир Зеленський місто Запоріжжя

Ракетний удар по Запоріжжю: одна з ракет застряла на даху багатоповерхівки

Сейчас читают: 990
womo.ua

Удень 22 березня російська армія завдала ракетного удару по Запоріжжю. Під обстріл потрапили дві дев’ятиповерхівки. Інформація щодо масштабів руйнування уточнюється.

Відомо про щонайменше 18 постраждалих, серед них двоє дітей. Про це повідомляє Запорізька Обласна Державна Адміністрація. Зазначається, що російські загарбники намагались зруйнувати ще одну багатоповерхівку у Запоріжжі під час сьогоднішні ракетної атаки, однак ракета не вибухнула, а застрягла на даху.

Фото: місцеві Telegram-канали Читайте також: Президент України відзначив державними нагородами захисниць України Фото: Суспільне Запоріжжя Читайте також: Нічна атака дронів на Київщині: є загиблі та поранені, у тому числі дитина За інформацією патрульної поліції, обмежений рух автотранспорту по вулиці Запорізькій на ділянці від вулиці Шкільної до Прибережної автомагістралі.

Фото: Суспільне Запоріжжя Читайте також: Трагедія у Вишневому: мати викинула немовля з 5-го поверху Президент України Володимир Зеленський прокоментував ракетний обстріл багатоквартирного будинку у Запоріжжі та опублікував відео з моментом прильоту.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA