місто Маріуполь місто Мариуполь Нео Мариуполь місто Маріуполь місто Мариуполь

Хто такий Дмитро Козацький – автор унікальних фото із самого пекла "Азовсталі"

Сейчас читают: 314
vogue.ua

Минулого тижня світ облетіли несамовиті фотографії з "Азовсталі", що демонструють весь той жах, який прямо зараз відбувається із захисниками Маріуполя.

Їхній автор – Дмитро Козацький, із позивним "Орестом", про якого країна точно має знати більше. Дмитру Козацькому лише 26 років, він народився на Житомирщині, а друзі та рідні називають його невиправним романтиком та великим патріотом України.

У 2014 році, коли йому було лише 18 років, він покинув навчання в одному з польських університетів та поїхав на Майдан. Після Революції Гідності вирушив захищати країну – спочатку вступив до лав Національної Гвардії України, а потім приєднався до полку "Азов".

Зараз він займає там пост керівника прес-служби. Вже понад 80 днів Дмитро захищає Україну в Маріуполі, ризикуючи життям кожну секунду, а його ще юнацьке захоплення фотографією тепер дозволяє усьому світові показувати правду. "Коли я робив ці кадри, то чекав побачити біль і слабкість, а побачив сміливість та непохитність, силу посміхатися та жартувати, навіть про свої поранення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA