Мартиника люди Нео Мартиника

Бандуристка Марина Круть присвятила кліп кожному українцю, хто прожив 100 днів війни

Сейчас читают: 878
vogue.ua

Українська бандуристка та співачка Марина Круть, сьогодні, у 100-ий день повномашстабної війни, представляє лайв-відео на свій трек "Скажи мені Боже".

Пісня, написана Мариною Круть у 2019 році, під час війни набула нового сенсу, і стала присвятою кожному українцю, хто пройшов 100 днів. . .

Відео було записано у березні цього року у Хмельницькій філармонії разом з музиканти симфонічного оркестру під керівництвом диригента Тараса Мартиника.

Над відео працювали кінопродюсер Андрій Корнієнко та режисер Олексій Тараненко. "Скажи мені Боже" – пронизлива композиція, яка у 2019 році була розповіддю про особситі переживання та болі співачка, а в 2022 вже стала метафорою того, що переживає кожен українець. “Уже 100 днів триває повномасштабна війна", – розповідає Марина Круть – Півроку тому я не могла подумати що моє покоління, наші діти і батьки застануть цю страшну війну.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA