море Нео тварини

Хижак без очей та мізків: як виживають морські зірки?

Сейчас читают: 119
hochu.ua

Морську зірку здавна називають прикрасою морів та океанів. Проте мало хто знає, що це — хижак, який вміє відновлювати свої відірвані кінцівки, та при цьому не має мізків.

Раніше ми писали, як акули живуть без кісток, а тепер розкажемо цікаві факти про морську зірку. Ці тварини бувають різних розмірів та кольорів.

Із ними люблять фотографуватися, їх зображають на картинах. Дослідники вражають новими фактами про морську зірку, пише tut-cikavo.com.

Читати також Літаючі тварини чи вампіри: шокуючі факти про кажанів Нагадаємо, раніше ми розповідали, як птахи мають роздвоєний язик і вміють літати  боком, задом або вверх лапами.

Об этом же в других изданиях
kvartblog.ru
Оформление клумб не обходится без хвойников. Они не требуют особого ухода, зато становятся главным украшением композиции. Если перед посадкой хорошо подготовить почву, то растения смогут самостоятельно kvartblog.ru /10 месяцев назад
belnovosti.by
Полейте дорожки этим составом: сорняки будут уничтожены без прополки belnovosti.by /10 месяцев назад
cpykami.ru
В этом туалете не делали ремонт 30 лет. Стильный ремонт туалета без лишних затрат cpykami.ru /10 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA