конкурс Нео новини

"Конкурс силіконова харя": у мережі висміяли нову "Місіс росію", коли побачили її без фотошопу

Сейчас читают: 453
hochu.ua

Уродженка Далекого Сходу з Хабаровська отримала титул "Місіс росія 2023". Однак користувачі Мережі не впевнені, що модель і співачка Наталя Оскар дійсно може похвалитися привабливими зовнішніми даними.

Адже побачивши її без фотошопу, навіть росіяни злякалися нової "красуні" росії. Подробиці — на HOCHU.ua!5 червня в Москві пройшов фінал національного конкурсу краси для заміжніх жінок "Місіс росія світу 2023".

Понад сімдесят росіянок боролися не проти диктатора Путіна, а за титул "головної красуні" рф. Переможницею конкурсу стала мешканка Далекого Сходу Наталія Оскар (справжнє прізвище — Безматерних).

У фіналі вона виконала композицію власного твору "Я твоя Місіс росія", чим, ймовірно, підкупила путіністів. Читати також "Міста зникнуть за кілька годин!": зірки емоційно реагують на руйнування дамби Каховської ГЕС Однак глядачі не погодилися з думкою журі конкурсу і заявили, що перемога Оскар була купленою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA