Нео

Хакери Anonymous опублікували базу даних компанії Nestlé, яка відмовилась йти з російського ринку

Сейчас читают: 405
cosmo.com.ua

Хакери Anonymous опублікували базу даних компанії Nestlé, яка продовжує працювати на російському ринку, незважаючи на війну рф проти України.

У відкритому доступі опинилися електронні адреси працівників, паролі, інформація про клієнтів компанії і не тільки.  «Колектив Anonymous оприлюднив базу даних найбільшої харчової компанії у світі Nestlé.

Витік 10 Гб даних електронної пошти, паролів, бізнес-клієнтів Nestlé тощо», — повідомили хакери у Twitter. Раніше Anonymous дали компаніям, які все ще залишаються на ринку росії, 48 годин на те, аби вони вийшли з нього.

Серед компаній, до яких звернулися Anonymous: Nestlé, Burger King, Hyatt, Raiffeisen Bank, Herbalife, Papa Jhons, Oreo, Amway та інші. «Закликаємо всі компанії, які продовжують працювати в Росії й платити податки до бюджету кремлівського злочинного режиму: забирайтеся з Росії!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA