Росія люди Нео Росія

Як українські IT-компанії допомагають боротися з Росією

Сейчас читают: 296
vogue.ua

24 лютого Росія розгорнула повномасштабну війну в Україні. Весь цей час українські військові відважно захищають свою Батьківщину, відповідаючи міцним спротивом російським загарбникам.

Війна йде і в інформаційному полі, де значну роль відіграють українські IT-компанії, які допомагають здійснювати кібератаки на російські організації у співпраці з Міністерством цифрової трансформації України.

Vogue. ua зібрав перелік провідних IT-компаній, що допомагають боротися з Росією у різний спосіб — від DDos-атак на пропагандистські ресурси РФ до переказу коштів до благодійних фондів на підтримку української армії.

Міжнародна IT-компанія SoftServe, заснована у Львові, активно підтримує Україну у війні з російськими окупантами. За цей час SoftServe спрямувала вже 12 млн грн на підтримку української армії та гуманітарну допомогу, а також відкрила збір на окремому рахунку свого благодійного фонду "Відкриті очі".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA