Боремося: гурт TVORCHI представив пісню про силу українського духу

Сейчас читают: 257
vogue.ua

Гурт TVORCHI випустив надихаючу пісню “Боремося”, яку присвячує українцям та незламному духу нашої нації. Трек записаний у супроводі симфонічного оркестру. "Боремося та усіх поборемо; летять кулі, а ми міцно стоїмо", – ці рядки пісні сьогодні, у 90-ий день бортьби з російськими окупантами, відгукується в сердці кожного українця.

TVORCHI згадують, що під час зйомок у спорожнілому з 24 лютого театрі знову запанувало життя: музиканти репетирували свої партії, знімальна група налаштовувала світло та камери, артисти готувалися у гримерних кімнатах… "Ми знімали в осередку культури – українському театрі.

Тому самому, де оживають твори Лесі Українки та Івана Нечуя-Левицького в Тернополі, куди приходять наповнитися українські родини у Києві, і який був жорстоко зруйнований у Маріуполі, – розповіли TVORCHI. - Під час наших зйомок ми бачили своїми очима як театр знову починає дихати.

Тому що можна знищити стіни, та неможливо вбити наші цінності. Про це ми і співаємо у нашій пісні: “Боремося та усіх поборемо”.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA