місто Вікторія пластика Нео пластична хірургія місто Вікторія

Грубки Біша: видалити не можна лишити

Сейчас читают: 937
hochu.ua

Грудки Біша, об'ємні скупчення буккального жиру в щічній області, - часті гості світських хронік. Куди не глянь – усі видаляють грудки Біша.

Анджеліна Джолі, Белла Хадід, Вікторія Бекхем... Але чи так потрібно видаляти грудки Біша? Давайте розбиратися разом. Читати також Наталка Денисенко зізналася, чи робила пластичні операції: "Не зловживаю" Грудки Біша з'явилися на обличчі не просто так – букальні жирові тіла необхідні для розвитку смоктального рефлексу у немовлят та навчання жування.

Згодом (і дорослішанням людини) потреба в грудках Біша відпадає – травлення дорослого від їхнього видалення не страждає.За допомогою спорту та правильного харчування можна позбутися зайвих кілограм на талії або стегнах.

А ось грудки Біша – це анатомічні утворення, які захищає від розсмоктування щічний м'яз та поверхневі м'язи обличчя. Саме тому прибрати їх голодуванням чи тренуваннями неможливо.Біхектомія (видалення букального жиру) - це проста процедура, яка проводиться в кабінеті під місцевою анестезією, при якій видаляються букальні жирові відкладення (розташовані на кожній щоці).Оскільки під час біхектомії часто використовується тільки місцева анестезія, пацієнти не сплять протягом усієї процедури і в результаті практично не відчувають простоїв відразу після неї.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA