новини діти знаменитостей Тімур Мірошниченко

"Можна заплакати від щастя": дружина Мірошниченка зворушила історією знайомства з прийомним сином

Сейчас читают: 597
hochu.ua

Віднедавна Тимур Мірошниченко та його дружина Інна стали багатодітними батьками. Після довгих процесів усиновлення дитини зіркова пара нарешті змогла забрати сина додому, у зв'язку з чим вони вирішили розповісти фанатам трохи більше про малюка.

Тимур та Інна поки що приховують ім'я сина, проте відомо, що у свої два роки він має набагато молодший вигляд через проблеми в розвитку, які з'явилися через ряд хвороб.

Попри це пара одразу зрозуміла, що всиновлять хлопчика. Читати також Дружина Тимура Мірошниченка поділилася щемливою історією про насильство в дитбудинках Так, на першій зустрічі з малюком Тимур та Інна були присутні в супроводі юриста, лікаря, працівника соціальної служби та вихователя дитячого будинку.

Усі вони мали підтвердити, що між майбутніми батьками та дитиною відбувся контакт. Як пригадала Інна Мірошниченко, тоді дитина була дуже налякана і хотіла плакати, але їй вдалося її заспокоїти.Він був такий маленький...70 см.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA