астрологія езотерика повня

Не можна подорожувати і мати справу з грошима. Що категорично забороняється робити на Повню у серпні?

Сейчас читают: 450
hochu.ua

Серпень 2023 року обіцяє бути вельми незвичайним в контексті астрології. На нас чекають два Повних місяці — один на початку та інший наприкінці місяця.

Перша Повня відома під незвичайною назвою "Осетровий місяць". Що не можна робити цього дня? Розповідаємо на HOCHU.ua!Як ми вже написали, перша Повня розпочнеться на початку місяця — а саме  за київським часом.

Цього дня Місяць перебуватиме в сузір'ї Водолія, який асоціюється зі звільненням, дослідженням та бунтарським характером. Енергія цього знака дозволить нам проявити свою незалежність і слідувати своєму серцю, не прив'язуючись до громадських очікувань.

Це також гарний час для переоцінки цінностей та прийняття важливих рішень у різних сферах життя. Читати також Сатанинські дні у серпні: названо найнебезпечніші дати, коли потрібно бути дуже обережними У період Повного місяця слід бути обережнішими, адже він може впливати на емоції та поведінку людини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA