ЛГБТ гомосексуализм церква Православна Церква України партнерство

Нова декларація УПЦ: людина «не повинна вважати власне тіло предметом приватної власності, яким можна розпоряджатися як завгодно»

Сейчас читают: 994
womo.ua

Православна церква України затвердила декларацію «Про негативне ставлення до гріха содомії (гомосексуалізму), його пропаганди у суспільстві, до гендерної ідеології й так званих одностатевих шлюбів (одностатевих співжиттів)».

У декларації, затвердженій на засіданні Помісного Собору УПЦ (ПЦУ) 27 липня, вказується, що Біблія та канонічне право православної церкви «прямо, ясно і недвозначно осуджують одностатеві сексуальні відносини (содомію, гомосексуалізм) як богопротивні та гріховні». Читайте також: Реєстровані партнерства в Україні: Євродепутати закликали Зеленського ухвалити законопроєкт На думку Помісного Собору, людина «не повинна вважати власне тіло, своє життя у різних його проявах, в тому числі у статевих відносинах, а також взаємовідносини з іншими людьми предметами приватної власності, якими можна розпоряджатися як завгодно». Читайте також: Як українці ставляться до ЛГБТ-військових — дослідження Водночас у ПЦУ запевнили, що церква не виступає за дискримінацію осіб, які вважають себе гомосексуалістами, але «категорично проти того, щоби гомосексуальний спосіб життя й поведінка трактувалися як природні, нормальні й корисні для суспільства та особистості». Читайте також: У Франції звільнили міністерку, яка знялася для обкладинки Playboy У ПЦУ вважають, що впровадження інституту реєстрованих партнерств призведе до кримінального переслідування людей, які «публічно критикують гомосексуалізм як гріховне явище, а також політичну активність, спрямовану на пропагування і поширення цього явища».

The post Нова декларація УПЦ: людина «не повинна вважати власне тіло предметом приватної власності, яким можна розпоряджатися як завгодно» appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA