місто Сантьяго люди виртуальный мир google місто Сантьяго

Google Arts & Culture презентує віртуальне паломництво Шляхом Святого Якова

Сейчас читают: 656
hochu.ua

Щороку, протягом 12 століть, тисячі людей з різних куточків світу вирушають у паломництво Шляхом Святого Якова, щоб дістатися до собору Сантьяго-де-Компостела.

Вони керуються такими мотивами, як релігійна відданість, особистісне зростання або просто хобі. Шлях Святого Якова був і залишається найстарішим, найпопулярнішим і найвідомішим маршрутом у Європі та проходить через унікальне природне та культурне оточення, яке вражає паломників на кожному кроці.Google Arts & Culture презентує проект ¡Buen Camino!віртуальне паломництво Шляхом Святого Якова — і запрошує всіх охочих дослідити його найбільш культові маршрути, культурні, природні та архітектурні дива, а також історії паломників та людей, які працюють на цих маршрутах.Проект ¡Buen Camino!

пропонує віртуальний погляд на різні маршрути Шляху Святого Якова, а також захопливі історії, які оживають та забарвлюються за допомогою більш ніж 100 онлайн-виставок, понад 4700 фотографій та відео і 13 віртуальних турів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA