Sonya Kay новий альбом Sonya Kay

SONYA KAY повертається на сцену та презентує новий альбом "Драйв"

Сейчас читают: 700
hochu.ua

Нещодавно українська співачка SONYA KAY заявила про повернення на сцену. І цієї п'ятниці вона презентує новинку "Драйв". Не пропустіть!Майже півтора роки артистка стояла на роздоріжжі, проте опанувала себе та презентує альбом пісень, який включає в собі: "Драйв", "Крихітку", "Забери" та "Відчувай".

SONYA KAY поділилась емоціями:Драйв в мене асоціюється з тим, що я їду в автівці з відкритими вікнами і на повну гучність слухаю цей трек.

Крихітка — це про кохання, яке не мало продовження. Забери — це танцювальна пісня для клубу, для танц. полу і просто для класного настрою.

Відчувай — це про ніжне, прекрасне, тепле кохання.Над альбомом артистка працювала з командою майже півроку. Саме він є початком нового витка SONYA KAY.Ми дуже ретельно працювали над кожним треком і я точно знаю, що вони зачеплять слухача і кожен зможе знайти, щось для себе в цьому міні альбомі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA