красота волосы прически

Головний hair-тренд 2021 року, який підкорив подіуми — стильний низький хвіст

Сейчас читают: 653
cosmo.com.ua

Незважаючи на карантинні обмеження, які продовжують діяти в усьому світі, життя не зупиняється. Ми продовжуємо виконувати мільйон важливих справ на день, та, звісно ж, завжди хочемо виглядати на всі сто.

Важливу роль у створенні ідеального образу на щодень чи для особливого випадку відіграє зачіска. Сьогодні у тренді легкість та універсальність, тому ставку варто робити на зачіски, що гармонійно поєднують у собі стиль та комфорт.

Саме такі можна було побачити на нью-йоркському Тижні моди осінь-зима 2021, на якому бренд TRESemmé створив безліч стильних зачісок, надихнувши жінок з усього світу експериментувати та виглядати неперевершено в будь-якій ситуації.

Серед найгарячіших hair-трендів, які ми побачили на подіумі — універсальний природний хвостик від стилістки TRESemmé Лейсі Редвей, який буде доречним як під час шопінгу з подружкою чи ранкової прогулянки з собакою, так і на романтичному побаченні чи під час важливих онлайн-зустрічей.  «Я хотіла створити універсальний образ, який

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA