county El Paso Мода украинские бренды тренды весны 2021 county El Paso

7 українських брендів, у яких можна знайти стильне пальто на весну 2021

Сейчас читают: 863
cosmo.com.ua

Про яке пальто ти б не мріяла, точно відшукаєш його вже найближчим часом. Сміливо експериментуй над образами й ділися з нами своїми знахідками! Anna Yakovenko Здається, ми вже знаємо, яке пальто збере максимум лайків у твоєму Instagram — на запах під пояс з об’ємним коміром і накладними кишенями від Anna Yakovenko.

Окрім того, що воно справді дуже зручне, ще й пасує справді до всіх весняних луків. Хоч з кедами, хоч з підборами. L`eskizzo Ніби перша квітнева трава, однобортне пальто El Paso Green.

Ми закохані в його трохи приталений крій та широкі лацкани. Проте передовсім справа, звісно, в неймовірно свіжому кольорі. Julia Pomoshko Якщо тобі потрібне базове пальто, що зігріватиме кілька весен поспіль і при цьому залишатиметься в тренді, вперед обирати модель на сторінці бренду!

Він пропонує лаконічні варіанти молочного, сірого, помаранчевого й рожевого кольорів. Хоча, мабуть, найбазовіший з-поміж них відтінок все ж кемел. The Lace Якщо ти в пошуку стильного стьобаного пальта, що

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA