Україна місто Відень художники Музей виставка мистецтво Україна місто Відень

У Відні відбудеться виставка українських художників: подробиці

Сейчас читают: 228
womo.ua

В історичному центрі Відня відбудеться виставка українського мистецтва «ART ON THE BATTLEFRONT». Про це повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики повідомляє у Telegram. Читайте також: Український бренд Fox Lingerie випустив нову колекцію білизни та домашнього одягу Зазначається, що з 15 по 17 квітня покажуть роботи 19 художників в оновленому приміщенні Künstlerhaus, де розташований один з найвідоміших у світі музеїв сучасного мистецтва — Albertina Modern. Читайте також: Комітет ВР підтримав законопроєкт про цивільні партнерства Читайте також: На дрони для ЗСУ: до Великодня розігрують унікальні писанки із гільз Також протягом виставки можна бути придбати роботи українських художників.

Всі кошти від продажу будуть передані у фонд реабілітації жінок-військових, створений українською громадською організацією «Жіночий ветеранський рух».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA