Румунія місто Рим Вино Румунія місто Рим

Ми прагнемо посунути китайців на світових ринках та зайняти їх нішу: директорка з маркетингу Анастасія Макова про амбітність українських виробників

Сейчас читают: 101
womo.ua

Директорка з маркетингу, штурман екіпажу на автоперегонах, красуня, яка збиралась одружуватись… 2022 рік мав бути визначним у кар’єрі та особистому житті Анастасії Макової.

Нагороди та успішне просування українського вина під час війни у багатьох країнах, розробка та втілення амбітного проєкту щодо побудови найбільшого у світі вертикально інтегрованого виробництва з виготовлення захисту під брендом «Українська Броня», витіснення із  лідерських позицій на ринку китайських виробників… І це далеко не все, чого досягла Анастасія Макова, яка вважає, що війна – це час для українського бізнесу опановувати світові ринки. Де ви зустріли 24 лютого 2022 року? 24 лютого я зустріла у ліжку — у передмісті Києва, в селі Білогородка, тепер вже Бучанського району.

Вибухів я не чула о четвертій ранку, тому прокинулась від будильника. Мій майбутній чоловік в цю мить вийшов з душу та каже: «Настю, почалась війна».

Я навіть у нього перепитала: «Яка війна? Вода є, світло є, тепло є». Я подивилась в телефон і побачила, що мій брат, який мешкав з родиною у Харкові, вже телефонував мені шість разів з 4 до 6 ранку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA