Украина Концерт війна новини шоубізнес Украина

Гаррі Стайлс зірвав овації на сольному концерті, піднявши прапор України (ВІДЕО)

Сейчас читают: 805
hochu.ua

Поки російська армія продовжує цинічно бомбити мирні міста України, світові знаменитості продовжують підтримувати український народ у важкий час.

Так, на своєму сольному концерті британський співак Гаррі Стайлс знову розгорнув український прапор на своєму концерті. Деталі — на HOCHU.ua!Один із засновників гурту One Direction, який, за чутками, крутить роман з Емілі Ратаковскі, дав концерт у британському Ковентрі в рамках свого туру "Love On Tour".

Під час виконання пісні "Sign of the Times" артист розгорнув український прапор і пройшовся з ним сценою. Глядачі емоційно відреагували на такий жест підтримки українського народу, і весь зал зайшовся оваціями.

Читати також "У Лободи яйця більші": Назар Грабар розсекретив, хто з українського шоубізу таємно виступав у росії HARRY WITH UKRAINIAN FLAG DURING SOTT#LoveOnTourCoventry pic.twitter.com/MiidXn9FzRСлід нагадати, що свою підтримку українцям співак висловлює не вперше.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA