Виталий Кличко України Володимир Зеленський Володимир Зеленський Украина місто Київ Росія місто Києва війна розслідування Виталий Кличко України Володимир Зеленський Володимир Зеленський Украина місто Київ Росія місто Києва

Закрите укриття у Києві: затримані посадовці та охоронець медзакладу

Сейчас читают: 730
womo.ua

Через закрите укриття в Києві правоохоронці затримали трьох посадовців РДА й охоронця медзакладу. Їм інкримінують службову недбалість, що призвела до смерті.

Про це пише Офіс генерального прокурора. Зазначається, що в межах розслідування трагічних наслідків через недопуск громадян до укриття правоохоронцями у порядку ст.

208 КПК України затримано чотирьох осіб: заступника Деснянської РДА, директора медзакладу, заступника директора медзакладу, охоронця  медзакладу. Читайте також: Поширювали відео роботи ППО: СБУ повідомила про підозру київським блогерам Також відомо, що раніше в межах слідства прокурори спільно з поліцією провели обшуки у двох Департаментах КМДА, приміщенні Деснянської РДА та у медзакладі, де під час повітряної тривоги громадянам не надали доступ до укриття.

Слідчі дії у кримінальному провадженні тривають. Читайте також: В Україні запустять проєкт для протидії російській дезінформації: деталі Нагадаємо, що в ніч на 1 червня 2023 року під час ракетної атаки російських окупантів у столиці загинуло троє людей, у тому числі 9-річна дитина.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA