місто Вікторія мама вагітність історія місто Вікторія

Наймолодша мама у світі: історія Ліни Медини, яка народила сина у п'ять років

Сейчас читают: 243
hochu.ua

1939 року перуанка Ліна Медіна народила сина Герардо вагою 2,7 кг. Цілком нормальна вага для новонародженого. Дивував вік породіллі – 5 років та 7 місяців.

Вона стала наймолодшою матір'ю у світі і викликала шквал обговорень навколо своєї персони. Читати також "Мамо, хочу собаку!": у якому віці краще заводити домашніх тварин Ліна МедінаВесною 1939 року Тібурело Медіна і Вікторія Лосеа помітили, що у їх п'ятирічної доньки Ліни збільшився живіт.

Побоюючись, що у дівчинки розвинулась пухлина, вони повезли її до лікаря в Лімі. Висновки лікаря шокували – п'ятирічна Ліна Медіна вагітна.

А 14 травня 1939 року Медіна народила за допомогою кесаревого розтину здорового хлопчика. У віці 5 років, семи місяців та 21 дня вона стала наймолодшою матір'ю у світі.Випадок Медіни застав педіатрів зненацька і привернув міжнародну увагу, якої вона та її родина ніколи не хотіли.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA