новини шоубізнес Таїсія Повалій

Так і не змогла "встати на ноги": стали відомі шокуючі деталі життя Таїсії Повалій, яка втекла у рф

Сейчас читают: 331
hochu.ua

Співачка-запроданка Таїсія Повалій давно показала, що у житті вона обрала сторону агресора. Однак навіть попри відкриту підтримку диктатора путіна артистка, що народилася в Україні, не змогла побудувати заможне життя на росії.

Як мінімум, зрадниця України досі не може придбати собі житло у рф. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!Повалій вже 15 років живе та будує ніби успішну кар'єру на росії, але, як повідомляють росЗМІ, співачка-зрадниця досі вимушена і далі поневірятися по орендованих квартирах.

За тривалий час артистка так і не змогла придбати власне житло. Як виявилося, у запроданки зависокі стандарти того, як мають жити "зірки" російської естради.

Читати також MamaRika згадала, як путіністка Таїсія Повалій знущалася з українських артистів: "Це г*вно нас мочило" Таїсії Повалій вже набридли постійні переїзди, а за останній рік умови житла помітно погіршилися, в той самий час як орендна плата збільшилася.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA