Єгипет новини Вєрка Сердючка Єгипет

Мама Вєрки Сердючки показала "ту саму" акулу, яка з'їла росіянина у Єгипті (ФОТО)

Сейчас читают: 596
hochu.ua

Мама Вєрки Сердючки, українська акторка Інна Білоконь, розсмішила своїх підписників в соцмережі. Знаменитість відреагувала на інцидент, який стався в єгипетському місті Хургада.

Так, акула з’їла російського туриста. Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!Новина про смерть громадянина росії швидко розлетілася Мережею.

Користувачі коментують цю ситуацію, а також публікують різноманітні фото. Інна Білоконь на своїй сторінці в Instagram розмістила картинку, на якій разом з Вєркою Сердючкою сидить на надувній акулі.

Читати також Вєрка Сердючка побилася зі своєю "мамою" у метро: що сталося (ВІДЕО) Мамо, ви задачу понялі?,— підписала фото артистка.В коментарях фоловери оцінили гумор артистки: Читати також ППО на Євробаченні: Вєрка Сердючка отримала смішне прізвисько через туфлю, яка полетіла у глядацький зал Зазначимо, що 8 червня  єгипетському курортному місті Хургада акула напала та з’їла чоловіка поблизу берега.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA