Блейк Лайвлі стрижка волосся зачіска літо спека Блейк Лайвлі

Універсальна літня зачіска, яка пасує всім: Блейк Лайвлі показала крутий приклад (ФОТО)

Сейчас читают: 905
hochu.ua

Якщо ви шукаєте зачіску, яка прибере волосся з обличчя, але при цьому вам хочеться, щоб волосся лишалося розпущеним і красиво лягало на плечі та спину, вам точно сподобається цей варіант!

Блейк Лайвлі - неперевершена кінодіва, на яку рівняються мільйони дівчат з усього світу, показала універсальну літню зачіску, яка пасуватиме абсолютно всім власницям довгого волосся.

Читати також Стрижка "лисячий хвіст" — найжіночніша зачіска, яка буде в тренді влітку 2023 року (ФОТО) Читати також Місячний календар стрижок на червень 2023: сприятливі та невдалі дні для оновлення зачіски Американські таблоїди називають цю зачіску “хвостом, зібраним наполовину догори і наполовину донизу”.

Цей популярний стиль для спекотної погоди зробить вигідний акцент у простому образі, а ще - врятує вас від спеки та налипання волосся на обличчя та шию.Зачіска, яку днями продемонструвала Блейк Лайвлі, полягає у тому, що її довге волосся скручується і зав'язується у напівхвіст на маківці.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA