Маша Єфросиніна ведуча новини Маша Єфросиніна

Сестра Маші Єфросиніної, яка вже давно живе у москві, хоче миру

Сейчас читают: 435
hochu.ua

Молодша сестра української ведучої Маші Єфросініної та ексневістка президента України, Єлизавета Ющенко, наполегливо продовжує мовчати про повномасштабну війну.

Поки її родичі в Україні переживають тривоги та хвилювання з приводу російських обстрілів, вона ділиться світським життям та розкішним відпочинком за кордоном.

Проте сьогодні Єлизавета святкує день народження, цього дня сестра Маші Єфросініної зізналася, що мріє про мир. Деталі – у матеріалі HOCHU.ua!Ліза Ющенко давно не живе в Україні, відомо, що у 2014 році народила сина Сергія від московського бізнесмена.

За останніми даними, жінка живе у росії, проте на всіх своїх фото не ставить геолокацію цієї країни. Читати також "Я не буду брати участь у ср*чах": Маша Єфросиніна прокоментувала скандал зі Златою Огнєвіч (ВІДЕО) Іменинниця була небагатослівною, лише опублікувала власне фото і написала, щоб нарешті настав мир, проте про війну в рідній країні їй так і не вдалося написати.У свій день народження, ось уже другий рік поспіль, прошу тільки одного - щоб закінчилося пекло і настав світ,— підписала кадр Ліза.До речі, старша сестра проігнорувала її день народження і не написала побажання ні в коментарях, ні на своїй сторінці.Нагадаємо, Маша Єфросиніна зізналася, що її стосунки із молодшою сестрою зіпсувалися.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA