Україна робота освіта бізнес кар'єра новини Україна

Понад 20 маркетологів України поділяться креативними рішеннями на MRKTNG марафоні

Сейчас читают: 347
womo.ua

25 червня у Києві MRKTNG марафон об’єднає маркетологів, креативників, піарників, комунікаційних, медіа- та диджитал-фахівців для обміну перевіреними практиками.

Головна тема цьогорічного заходу — брендинг надможливостей. Понад 20 лідерів індустрії допоможуть прокачати мистецтво того, як «робити з лимонів лимонад» — всупереч обставинам запускати кампанії, що вражають весь світ.  Серед спікерів: Сергій Грабчак, маркетинг-директор Ощадбанку, Олена Плахова, директор з управління репутацією групи компаній NOVA (Нова пошта), Олександр Шевченко, заступник директора Пасажирської компанії, керівник з пасажирських комунікацій та клієнтського сервісу Укрзалізниці, Олександра Погоріла, засновниця та керівна партнерка UAGENCY, директорка з комунікацій UFuture, Тетяна Парфільєва, співзасновниця та креативна директорка CHER’17,  Іван Кришталь, співзасновник та CEO CHER’17, Анна Давиденко, PR-агентка та celebrity marketing manager, Анна Ільєнко, Sales & Development Director Gradus Research, Катерина Співакова, керівник департаменту комунікацій, PR та GR Kernel, та 10+ інших спікерів. Ви дізнаєтеся: Правила «маркетингу» війни.

Як зробити ваш продукт чи сервіс безбар’єрним. Як за допомогою креативу залучати важкодоступні групи стейкхолдерів. Як запускати кампанії з мільйонним охопленням з обмеженим бюджетом.

Інструменти для створення більш ефективних та впливових соціальних проєктів. Стратегії та канали просування, які підійдуть саме вашому бренду.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA