Украина люди Digital dance show Украина

Понад 400 артистів, автентичні майстеркласи й танцювальний чемпіонат: фестиваль V`YAVA Єднання розкриває деталі програми

Сейчас читают: 232
womo.ua

З 23 до 26 травня найбільший музично-культурний фестиваль цього літа V`YAVA Єднання збере на Aрт-завод Платформа митців та артистів.

Популяризувати українську культуру та гуртувати людей для великої соціальної мети — такі цілі ставить перед собою команда заходу.

Чотириденна подія заміксує на одному майданчику сучасне й автентичне, музику й арт, танець і спорт. Усім проявам культури знайдеться місце на V`YAVA Єднання. Музика: понад 400 музикантів на пʼятьох тематичних сценах Протягом чотирьох днів на п’ятьох фестивальних сценах зіграють понад 400 різножанрових українських та зарубіжних артистів.

Свої шоукейси на заході представлять MUZVAR, Mixmag Ukraine та Megogo. Серед нових імен у лайнапі — бажаний гість усіх європейських майданчиків та засновник лейблу Electric Ballroom, німецький продюсер THOMAS SCHUMACHER.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA