Україна діти освіта виховання навчання Україна

Шкільний предмет «Захист України» вивчатимуть всі учні без розподілу хлопців і дівчат

Сейчас читают: 393
womo.ua

У Верховній Раді ухвалили в цілому законопроєкт про удосконалення системи початкової загальновійськової підготовки. За відповідне рішення проголосували 297 народних депутатів.

Про це повідомив нардеп від фракції «Голос» Ярослав Железняк. Згідно з законопроєктом відтепер у старших класах замість допризовної підготовки викладатимуть початкову загальновійськову підготовку.

Також пропонують скасувати розподіл у навчанні для хлопців і дівчат на предметі «Захист України». Це дасть змогу хлопцям і дівчатам разом навчатися поводженню зі зброєю та отримувати знання з тактичної медицини.

Підготовку учнів проводитимуть у старших класах шкіл, у закладах професійної (професійно-технічної), фахової передвищої і вищої освіти. Читайте також: Хлопці й дівчата у школах будуть на рівних вивчати предмет «Захист України» Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Шкільний предмет «Захист України» вивчатимуть всі учні без розподілу хлопців і дівчат appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA