Нью-Йорк мультфільм постер мультфільми для дітей кадри мультфільми для дорослих мультфільми Нью-Йорк

Мультфільм «Людопес» скоро вийде в український прокат: дата прем’єри, трейлер, сюжет

Сейчас читают: 519
womo.ua

В український прокат на початку 2025 року виходить фільм режисера Пітера Гастінґса «Людопес» (Dog Man). DreamWorks Animation — творці таких культових анімаційних франшиз, як «Панда Кунґ-фу», «Як приборкати дракона» та «Бебі Бос» — представляють кіноадаптацію літературного феномена «Людопес»!

Опублікований офіційний український трейлер анімаційної історії «Людопес» (Dog Man), а також постер та кадри знімання. Прем’єра мультфільму в українських кінотеатрах відбудеться 30 січня 2025 року. Читайте також: Натхнені історії про величних жінок: 5 фільмів, які має переглянути кожна кар’єристка Про що «Людопес» 2025?

Сюжет коротко — «Частково собака, частково людина, але герой»  Одного дня відважний поліцейський пес і його найкращий друг, поліцейський-людина, потрапляють у халепу під час виконання важливого завдання.

Але дивовижна операція рятує їх обох, і вони об’єднуються в супергероя — Людопса! Тепер на нього чекають запеклі перегони з лиходіями, та небезпечні місії, щоб урятувати місто від нових загроз! «Людопес» — офіційний український трейлер Факти про мультфільм «Людопес» 2025: Від студії DreamWorks Animation — творців популярних блокбастерів «Панда Кунг-Фу», «Як приборкати дракона» та «Бебі бос» — виходить екранізація бестселера «Нью-Йорк Таймс» Дейва Пілкі про боротьбу з собачою злочинністю: «Людопес».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA