Украина Мода українська мода бренд одягу бренди одягу жіноча мода мода 2024 Украина

Amor Fati: S-cape представляє нову сезонну колекцію, натхненну філософією стоїцизму

Сейчас читают: 510
womo.ua

В різні часи різні мислителі звертались до стоїцизму, аби зрозуміти, як краще проживати життя та гідно долати труднощі. Серед них — Сенека, Епіктет, Марк Аврелій, Декарт, Монтень, Спіноза та багато інших.

Хтось називає стоїцизм філософією важких часів. Український бренд S-cape називає його путівником — і запрошує дослідити разом в новій осінньо-зимовій колекції. Читайте також: Що дивитись у жовтні?

8 найкращих серіалів місяця До колекції увійшла нова модель демі-парки, зимова парка Tofu, штани, лайнери та жилети в нових відтінках Lime, Haze i Graphite, а також довгоочікувана утеплена спідниця.

Всі позиції можна комбінувати в капсули або ж носити самостійно. Речі доступні для жінок та чоловіків. Бренд S-cape заснований у 2015 році сестрами Наталією Алексєвич та Оксаною Свентах і спеціалізується на виготовленні стильного та технологічного верхнього одягу й аксесуарів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA