Михайло Подоляк бізнес новини вибір редакції Михайло Подоляк

Формулу відбудови України: про що домовились влада та бізнес

Сейчас читают: 377
womo.ua

14 грудня в Києві пройшов перший УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, в рамках якого учасники висловили власні думки,  бачення та обговорили Формулу відбудови України.

Захід став майданчиком для конструктивного діалогу, обміну ідеями між владою, девелоперами, архітекторами, будівельниками, виробниками будівельних матеріалів, громадським сектором та іншими учасниками галузі.

Важливим питанням конгресу стала проблема повернення з за кордону українців, без яких поновлення України неможливе. Програма складалася з дискусійних панелей, виступів та презентацій експертів з різних напрямків, а також батли між учасниками конгресу на теми відбудови.  «Наш конгрес – це платформа, на якій ми надаємо можливість взаємодіяти різним командам та  компаніям, а також висловити свою думку з приводу того, як Україні найкраще всього рухатись надалі в контексті відбудови», – розповів організатор УКРАЇНСЬКОГО БУДІВЕЛЬНОГО КОНГРЕСУ Ігор Парубський. Участь у першій дискусійній панелі “Що будувати під час війни?” взяв Михайло Подоляк радник керівника Офісу Президента України: “Відновлення України – це, зрозуміло, не тільки про новий візуальний вигляд наших міст, містечок, сіл після війни.

Скоріше це про нову філософію держави – хто ми, чому ми такі, які наші цілі, куди ми йдемо, якими бачимо себе і що треба зробити, аби ми змогли таки реалізувати свій великий цивілізаційний потенціал.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA