місто Софія бізнес жінки кіно ґендерна рівність знаменитості успішна жінка місто Софія

Софія Коппола висловилася про гендерну нерівність в оплаті праці

Сейчас читают: 889
womo.ua

Відома режисерка та лауреатка премії «Оскар» створила немало популярних стрічок: «Прісцілла», «Остання крапля», «Марія-Антуанетта», «Труднощі перекладу», «Незайманки-самогубці».

Та незважаючи на багаторічну успішну кар’єру в кінематографі, Софія Коппола все ще бачить невідповідність між рівнями оплати праці у Голлівуді.

Про це повідомляють у Deadline. У недавньому інтерв’ю Коппола розповіла про боротьбу за фінанси, які б наближалися до тих, що мають її колеги-чоловіки. Читайте також: Заняття в укриттях і перші кроки в кіно під час війни: як у 2023-му працювала провідна українська кіношкола Проте взявшись за сценарій, постановку та продюсування стрічки «Прісцилла», Коппола сказала, що цього разу вона застосувала інший підхід, щоб максимально використати свій бюджет.

Адже фінансування та свобода під час роботи над фільмами тісно пов’язані між собою. Чим більший бюджет, тим більшим є вплив керівників студії і тим менше свободи у творчому процесі. Читайте також: 360 Journeys: 5 документальних фільмів про життя на Землі До речі, Софія Коппола не єдина, хто заявляє про різницю в оплаті праці в Голлівуді.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA