місто Токіо кар'єра натхнення вибір редакції цитати місто Токіо

20 потужних цитат Хаяо Міядзакі про життя

Сейчас читают: 299
womo.ua

Хаяо Міядзакі — японський аніматор, режисер, продюсер, сценарист, автор манґи та співзасновник студії анімації Studio Ghibli.

Він відомий своїми епічними анімаційними фільмами, які здобули визнання і любов у всьому світі. Народився батько Тоторо 5 січня 1941 року в Токіо.

Через те що його дитинство пройшло на тлі Другої у його творах завжди можна знайти відлуння війни та миру. Сімейне життя Міядзакі було загалом позитивним, з частими походами до кінотеатру разом з батьком і глибоким взаємозв’язком з матір’ю Йосіко, що мало величезний вплив на нього у ранньому віці.

Йосіко, яку характеризували як строгу та розумну, часто ставила під сумнів соціальні норми. В університеті Міядзакі вивчав економіку та політологіюЧитайте також: 15 серіалів, які варто подивитися кожній жінці Проте, здоров’я Йосіко стало важливою темою в житті Міядзакі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA