трейлер серіали фільми жінки кіно постер

ТОП-10 найкращих супергеройських серіалів про жінок

Сейчас читают: 987
womo.ua

В епоху, коли посилення прав і можливостей жінок зростає, шоу про супергероїв під керівництвом жінок стають дедалі актуальнішими.

Зібрані нами серіали зображують жінок як сильних особистостей, здатних впоратися з будь-якою ситуацією, вони служать інструментами натхнення, а не просто розважають.

Кожна маленька дівчинка, яка дивиться ці шоу, буде сповнена віри в себе, знаючи, що навіть якщо вона не може стріляти лазерами зі своїх очей, вона може змінити світ так чи інакше. Читайте також: Топ-5 найцікавіших серіалів для жінок за 2023 рік: трейлери Ми підготували для вас добірку серіалів про жінок з надздібностями, які доводять, що жінки — справжні супергерої! 10 серіалів про жінок з надздібностями Вартові (2019) «Вартові» — американський драматичний фантастичний телесеріал, заснований на однойменної серії коміксів Алана Мура і Дейва Ґіббонса.

Творцем серіалу є Деймон Лінделоф, який також є сценаристом і виконавчим продюсером. Дія серіалу «Вартові» розгортається в «альтернативної історії, де «супергероїв» розглядають як злочинців», і «охоплює ностальгію оригінального новаторського графічного роману, при цьому намагаючись відкрити для себе нові горизонти». Читайте також: Що подивитись на Netflix у січні 2024 року: 27 найочікуваніших фільмів та серіалів Міз Марвел (2022-…) «Міз Ма́рвел» — американський вебсеріал від сервісу Disney+.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA