Мексика Марокко Україна Німеччина Франція Швейцарія Росія Португалія Туреччина Італія карантин характер Мексика Марокко Україна Німеччина Франція Швейцарія Росія Португалія Туреччина Італія

Фонд Yves Rocher відзначив найкращі жіночі екопроєкти України в рамках премії «Земля Жінок 2021»

Сейчас читают: 702
cosmo.com.ua

Цього року, вже 12-й рік поспіль, Фонд Yves Rocher в Україні відзначає свій особливий проєкт — Премію «Земля Жінок». Ціллю програми, заснованої Жаком Роше, сином засновника бренду Yves Rocher та президентом Фонду Yves Rocher в 2001 році, є підтримка жінок у їх боротьбі за збереження навколишнього середовища.

Проєкт допомагає жінкам-екоактивісткам бути почутими, а також надає грошові дотації на подальший розвиток їхніх екоініціатив.

Кожної весни Yves Rocher оголошує переможців проєкту в рамках святкової церемонії. Цьогоріч у зв’язку з карантинними обмеженнями імена лауреаток Премії «Земля Жінок 2021» в Україні оголосили в онлайн-форматі.

Цього року Премія відзначає свій ювілей — 20 років із моменту заснування! За цей час у всьому світі понад 500 жінок отримали гранти на розвиток своїх екопроєктів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA